Hoe wachtwoord van Windows 10 Microsoft-account te resetten?


Microsoft Klantenservice Nummer


Bent u uw Microsoft-wachtwoord vergeten? Kunt u zich niet aanmelden bij uw account? Wanneer u bent uitgelogd van uw pc, is er geen mogelijkheid om terug te schakelen naar een lokaal account, zelfs als u het lokale accountwachtwoord kent. Hier zal Microsoft Account Herstel Nederland de methode bieden om het verloren Microsoft online wachtwoord opnieuw in te stellen als u Windows 10 gebruikt. Ten eerste kunt u de online pagina voor wachtwoordherstel van Microsoft gebruiken op elk apparaat zoals pc, smartphone of tablet dat met internet moet zijn verbonden.
  • Ga naar de pagina MS-accountherstel vanuit elke browser die u gebruikt.
  • Klik op "Ik ben mijn wachtwoord vergeten", uit de lijst met opties verscheen op het scherm.
  • Klik op de knop Volgende en voer het e-mailadres in dat u gebruikt als uw Microsoft-account.
  • Voer de letters in die door Captcha worden aangegeven om te bewijzen dat u een mens bent.
  • Selecteer hoe u de beveiligingscode wilt verkrijgen & klik op 'Verzendcode'. U kunt de code opvragen op telefoonnummer of e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Microsoft-account.
  • Controleer uw e-mailaccount of mobiele apparaten en ontvang code die is ontvangen van het Microsoft Account-team. Voer de beveiligingscode in het opgegeven veld in en klik op de knop Volgende.
  • Voer het nieuwe wachtwoord in dat u voor uw MS-account wilt gebruiken. Nadat je het hebt bevestigd, druk je op de knop Volgende.
  • U ziet "Uw account is hersteld" op het scherm als alles in orde is.
  • U kunt zich aanmelden bij Windows 10 met uw Microsoft-account. Zorg dat u bent verbonden met internet via het aanmeldscherm van Windows. U kunt zich niet aanmelden met een nieuw wachtwoord als de pc waarop u uw wachtwoord bent vergeten geen internetverbinding heeft.

Een andere methode is het gebruik van de PCunlocker Live-CD. Om deze tweede procedure te leren, hebt u hulp van een expert nodig. Bel ons gewoon op Microsoft Klantenservice Nederland en ontvang meer informatie over dit probleem of enig ander probleem met betrekking tot een Microsoft-account. Onze specialisten zijn altijd bereid om u het beste te helpen.


Lees ook deze blog: Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Microsoft-account wijzigen?

Popular posts from this blog

Hoe Office 365 Online-account uit te wisselen met Outlook Microsoft Office

Hoe aanmelden of afmelden bij Microsoft-account op Xbox One?