Hoe Office 365 Online-account uit te wisselen met Outlook Microsoft Office

Microsoft Klantenservice Nederland Nummer

We weten dat we gemakkelijk toegang hebben tot alles op Microsoft Office zoals; e-mail, agenda, zakelijk, online en een webbrowser met Exchange Online. Het maakt het werk eenvoudiger en sneller en we kunnen veel tijd besparen.

Bent u op zoek naar eenvoudige stappen om uw Office 365 naar Outlook uit te wisselen? Dan ben je op het juiste blog. Bezoek ons op Microsoft Wachtwoord Herstel Nederland voor alle hulp die u nodig hebt met betrekking tot uw Microsoft Office.

Volg de stappen;
  • U moet eerst het Configuratiescherm op uw pc openen en vervolgens op Mail klikken. Voor het geval dat u de e-mailoptie ziet, verander dan de weergavebalk in Groot pictogram.
  • Nu moet u op het e-mailaccount klikken en vervolgens op de nieuwe optie klikken.
  • Vervolgens moet u op de knop Volgende klikken, hiervoor moet u gaan naar Handmatige configuratie of Aanvullende servertypen.
  • Klik nu op de Microsoft Exchange-server of compatibele service en klik vervolgens op Volgende. Hier ziet u een pagina om details in te vullen. Typ gewoon het volgende in de gegeven ruimte;
    1. SERVER: outlook.office365.com
    2. GEBRUIKERSnaam: CULoginName
  • Nadat u de gegeven informatie in de velden hebt ingevoerd, klikt u op Meer instellingen en gaat u naar het tabblad Beveiliging. Vervolgens moet u de instellingen hiervoor aanpassen. Dit zijn twee stappen:
    1. U moet eerst de optie Zonder titel de titel 'Gegevens coderen tussen Microsoft Office en Microsoft Exchange' gebruiken
    2. Vervolgens moet u Anonieme verificatie selecteren in het vervolgkeuzemenu Aanmelden netwerkbeveiliging
  • Vervolgens moet u het tabblad Verbinding openen voor die klik op het vakje naast Verbinden met MS Exchange via HTTP, daarna klikt u op Exchange Proxy-instellingen.
  • Om nu verbinding te maken met mijn proxyserver voor het uitwisselingsveld, moet u outlook.office365.com in het vak Gebruik deze URL typen. Klik vervolgens op het vak ernaast, u hoeft alleen verbinding te maken met de proxyserver die deze principenaam op het certificaat heeft en typ vervolgens msstd: outlook.com in het gekoppelde tekstveld.
  • Pas nu eerst de instellingen aan,
    1. U moet eerst verbinding maken met HTTP en vervolgens verbinding maken via TCP / IP-box en vervolgens zoeken naar het snelste netwerk.
    2. Kies in het vervolgkeuzemenu onder Proxy-verificatie-instellingen Basisverificatie en klik vervolgens op de opdracht OK.
  • Nadat u op OK hebt geklikt, moet u nu op Naam controleren klikken.
  • U ziet een verificatiepagina op het scherm. Voer gewoon uw CULoginName@colorado.edu en uw wachtwoord voor de identiteitssleutel in de opgegeven ruimte in en klik vervolgens op OK, klik daarna op Volgende.
  • Klik ten slotte op VOLTOOIEN en klaar is uw account. Nu kunt u Outlook openen om het Exchange-account te gebruiken.
Nu hebt u het proces met succes voltooid en zou u klaar moeten zijn om te beginnen met het werk dat u wilt. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u altijd contact met ons opnemen via Microsoft Klantenservice Nummer  +31-850644042, omdat onze experts uw oplossingen altijd kunnen oplossen.

Popular posts from this blog

Hoe wachtwoord van Windows 10 Microsoft-account te resetten?

Hoe aanmelden of afmelden bij Microsoft-account op Xbox One?