Hoe de inlogproblemen in Microsoft Account op te lossen?

Microsoft Klantenservice Telefoonnummer

Kunt u zich niet aanmelden bij uw Microsoft-account? Of zoekt u een oplossing om online in te loggen op uw account? Wees gerust als we zijn om u te helpen met het probleem. Het enige dat u hoeft te doen, is onze website hier te bezoeken op Microsoft Klantenservice Nederland om het probleem meteen op te lossen. Nu zou u de onderstaande stappen moeten volgen.

Online aanmelden bij uw Microsoft-account:
  • Eerst moet u naar Microsoft-account gaan en vervolgens klikken om u aan te melden bij uw account.
  • Vervolgens moet u uw e-ID, telefoonnummer, enz. Of andere aanmeldingsgegevens invoeren die u hebt voor services zoals Outlook, Office en vervolgens moet u op de knop Volgende klikken.
  • Als u nog geen account hebt, hoeft u alleen maar een account aan te maken. Door op het weergegeven scherm te klikken ‘Geen account? CreĆ«er er een'.
  • Nu moet u uw wachtwoord invoeren en u kunt er ook voor kiezen om op het vakje "Houd mij aangemeld" te klikken, maar dit moet u alleen doen als het uw personal computer / laptop is en geen gedeelde.
Als u niet kunt inloggen op uw account:
  • Controleer eerst of de ‘Caps lock’ -sleutel niet is ingeschakeld en of u de juiste gegevens hebt ingevoerd.
  • Vervolgens moet u ervoor zorgen dat u uw browsergeschiedenis wist en vervolgens opnieuw probeert in te loggen vanuit een andere browser.
  • Als u uw wachtwoord bent vergeten of als er een fout wordt weergegeven, kunt u uw Microsoft-account altijd opnieuw instellen. Volg hiervoor de onderstaande instructies:
    • U moet naar de pagina ‘Uw account herstellen’ gaan en vervolgens op de weergegeven inlogpagina uw e-mailadres, telefoonnummer, enz. Invoeren.
    • Als u bent aangemeld voor beveiligingsinformatie, ontvangt u een eenmalige code voor uw nummer of e-mail-ID. Hierna kunt u een nieuw wachtwoord maken.
    • Nadat u klaar bent, moet u uw wachtwoord invoeren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
Nu u de bovenstaande instructies hebt gevolgd, zou u de problemen moeten oplossen. Zo niet, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt op elk gewenst moment onze hulplijn bellen bij Microsoft Klantenservice Telefoonnummer +31-202159953 Nederland. En u wordt meteen geholpen met de beste services en oplossingen. Dus pak gewoon je telefoon en neem contact met ons op om het probleem op te lossen.

Lees ook deze blog: Hoe verwijderde database te herstellen met Microsoft Backup?


Popular posts from this blog

Hoe wachtwoord van Windows 10 Microsoft-account te resetten?

Hoe Office 365 Online-account uit te wisselen met Outlook Microsoft Office

Hoe aanmelden of afmelden bij Microsoft-account op Xbox One?