Krijg uw Microsoft-wachtwoord terug

Ben je het wachtwoord van je Microsoft-account vergeten en heb je het nergens opgeslagen? Goed, geen grote deal, de technische ondersteuningsteam van Microsoft zal u helpen om alle problemen en problemen met de software correct op te lossen. Dit is de software die u helpt om al uw werk in de tussentijd gedaan te krijgen. Het levert de tools die u nodig hebt om uw beste werk te creëren op een minimale tijd. Als u uw id nog niet hebt gemaakt, maakt u deze door te navigeren naar de officiële site en tikt u op het maken van een nieuw account of registreert u de formaliteiten en voert u de vereiste formaliteiten uit.
Microsoft Klantenservice Nederland Nummer

Microsoft biedt de toepassing die u professioneel en ferm maakt. Als je een student, professional of een bedrijf bent, is deze software een ideaal voor elk beroepsmens. U kunt zich abonneren op zijn software volgens uw behoefte; het biedt, home & Business, Student, Business, Business Essential en meer. Met zijn topproduct kunt u meer toegang krijgen om uw werk bij u thuis te beheren; u kunt 250 mensen toevoegen aan een enkele Skype-conferentievergadering.

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account bent vergeten, herstelt u het onmiddellijk met ons ondersteuningsteam voor backhand

  • Om het proces te starten, gaat u naar de pagina Reset your password van de fabrikant. 
  • Selecteer een reden die u nodig hebt om uw wachtwoord te herstellen of opnieuw in te stellen en druk op de volgende knop. 
  • Typ uw e-mailadres, contactnummer of skype-id, wat u ook toegang tot uw Microsoft-account geeft. Gebruikersnaam is uw e-mailadres dat eindigt op Hotmail- of Outlook-domein. 
  • Voer daarna de CAPTCHA in verschijnt op uw scherm en klik vervolgens op de knop Volgende. 
  • Als u de tweestapsverificatiebeveiliging in uw account had ingeschakeld, kunt u een eenmalig wachtwoord ontvangen.
  • Kopieer de cijfers en plaats deze in het gewenste veld. 
  • Nu zal je voorstellen om een nieuw wachtwoord in te voeren.
  • Zorg er deze keer voor dat u het wachtwoord invoert dat u gemakkelijk kunt raadplegen.

Als je de beveiligingscode niet kunt krijgen-
  • Als u de beveiligingscode niet op uw apparaat hebt of krijgt, tikt u eenvoudig op "Ik heb geen code ontvangen" en volg de instructies om de code te krijgen.
Nadat u het bovenstaande proces nauwkeurig heeft gevolgd, krijgt u nog steeds hetzelfde probleem met uw Microsoft-account. Er is dan een andere reden voor dit probleem, zoals uw account kan worden geblokkeerd of zoiets. Om te weten wat u precies de problemen veroorzaakt, neemt u contact op met het geweldige team van technici op Microsoft Klantenservice Nederland Nummer +31-208004951 en laat onze experts u helpen om uw ongemak op te lossen.

Popular posts from this blog

Hoe wachtwoord van Windows 10 Microsoft-account te resetten?

Hoe aanmelden of afmelden bij Microsoft-account op Xbox One?

Hoe Office 365 Online-account uit te wisselen met Outlook Microsoft Office